Om os

HIT Murer har base nær Kolding og kører i en radius af 80 km.
HIT Murer ApS udfører murerarbejde i Kolding og i en radius af 80 km. Vi leverer murerarbejde for erhverv i Syddanmark

Om HIT Murer ApS

Hos hit murer aps er vi pt 8 mand i mandskabet, som tilbyder effektiv arbejdskraft og levering af kvalitetsresultater.

Bredt branchekendskab og samarbejdspartnere

Hos HIT Murer ApS har vi et bredt branchekendskab, hvilket gør os alsidige i mange afskygninger af vores arbejde. Vi har tilmed en bred vifte af samarbejdspartnere, som gør os i stand til, at vi kan løse både stort og småt samt simpelt og komplekst. 

Vi arbejder i Syddanmark

Hos HIT Murer ApS kører vi langt for de rette opgaver for erhverv. Vi kører i det meste af Syddanmark samt det meste af Fyn. Er du i tvivl om, hvor vidt vi kommer til jer, er du meget velkommen til at sende os en forespørgsel og eventuelt en beskrivelse af opgaven. Vi ser frem til at høre, hvad vi kan gøre for netop jer. 

Kvalitet og service

Hos HIT Murer ApS er vi pt 8 mand, som leverer kompetent murerarbejde til erhverv i Syddanmark og på Fyn. Vores erfaring inden for branchen er enhvers sikkerhed for kvalitet og holdbare løsninger. Lad os høre, hvordan vi kan komme i mål med din opgave.

forespørgsel og tilbud

Har du/I en opgave i tankerne, er man meget velkommen til at henvende sig til os, så vi sammen kan kigge på opgaven og drøfte mulighederne ud fra ønsker og behov. Vi ser frem til at høre om opgaven, så vi sammen kan finde den bedste løsning.

Tag kontakt i dag

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om vores murerarbejde for erhverv i Syddanmark, er du meget velkommen til at henvende dig til os. Henvend dig allerede i dag, så vi sammen kan drøfte dine muligheder, ønsker og behov.